Hier krijg je energie van:

 • Het ontwerpen van elektrotechnische installaties binnen en rondom gebouwen
 • Zelfstandig werken, waarbij je altijd kunt terugvallen op ervaren collega tekenaars of ontwerpers
 • Modelleren en ontwerpen van installaties in de diverse functies
 • Kabel en verlichtingsberekeningen maken en je bezig houden met de programma’s van eisen
 • Binnen de multidisciplinaire teams regelmatig overleggen met collega-modelleurs, ontwerpers, projectleiders en projectmanagers

Jouw profiel:

 • een elektrotechnische installatieopleiding op MBO+ niveau, bij voorkeur MIT-E 
 • tenminste 3 jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau of ontwerpbureau van een installatiebedrijf
 • ervaring met Revit (bij beperkte Revit kennis- en ervaring zal er een intern opleidingstraject van toepassing zijn)
 • een echte teamplayer mentaliteit
 • een planmatig en communicatief sterk vermogen
 • eigenschappen als resultaatgericht, betrokken, leergierig en flexibel

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en dat je bij Nelissen groeit als professional en als mens.

Wij bieden jou:

Als duurzaam integraal adviesbureau op zowel installatietechnisch als bouwfysisch gebied lopen wij al jaren voorop met BIM. Trots zijn wij op onze spraakmakende projecten en de opleidingskansen en groei in een multidisciplinair team welke wij onze medewerkers kunnen bieden. Wij bieden jou een brede, interessante modelleur functie waarbij je onderdeel uitmaakt van een enthousiast en deskundig team. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Je begeleider en mentor maken je wegwijs in onze integrale wijze van denken en werken, laten je breed kennismaken met de organisatie en de projecten. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere op het gebied van Revit en BIM. Vanuit deze functie kun je op termijn doorgroeien binnen de organisatie.

Welkom bij Nelissen!

De Nelissen cultuur typeert zich als open, veilig, transparant, professioneel, behulpzaam en verbonden met elkaar. De bedrijfsstructuur is plat en informeel en de lijntjes met managers en directie zijn kort. Wij werken in een activiteitgerichte inspirerende kantooromgeving en dit zorgt voor een creatieve sfeer van samenwerking. Bovendien stimuleert deze open werkom-geving middenin Strijp-S om snel ideeën met elkaar te delen en ervaren wij deze als prettig en productief. De werksfeer is informeel en geeft een vertrouwd gevoel. Wij werken in wisse-lende teams om onze projecten vorm te geven.

Delen van informatie is het fundament en samen voor het resultaat gaan de drijfveer.

Werkbeleving begint bij een werkomgeving waarin je welkom bent en je je thuis voelt. Wij hebben gedurende ons meer dan 30-jarig bestaan namelijk ervaren dat een prettige werksfeer positief bijdraagt aan betere prestaties, een grotere tevredenheid en meer betrokkenheid onder onze collega’s. Ons werkplezier is hoog en dat stralen wij uit! Werk en sociaal gaat bij Nelissen goed samen, zoals de wekelijkse gezamenlijke lunch, een vrijdagmiddagborrel, een jaarlijks projectbezoek met alle collega’s alsmede een gezellige barbecue en Sinterklaasviering waarbij ook je thuisfront welkom is.

Heb je ambitie, dan ben je bij ons op de juiste plek! Voor de groei van Nelissen hebben wij namelijk ambitieuze collega’s nodig. Investeren in jouw groei is voor ons vanzelfsprekend. Studeren naast het werk wordt gestimuleerd, bijvoorbeeld via de Nelissen Academie of een externe opleidingsinstantie. Bij ons kun je je verder ontwikkelen, jouw ambities waarmaken en bijdragen aan indrukwekkende projecten. Door onze jarenlange kennis en kunde kunnen wij je goed begeleiden. Wij verzorgen regelmatig kennisdelingsbijeenkomsten, dus heb je op een bepaald deelgebied wat minder ervaring? Geen probleem! Dan ligt hier voor jou de uitdaging en krijg je bij ons alle ruimte om deze aspecten (verder) te ontwikkelen. Samen worden we nog beter!

 • Compleet arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. reis- en thuiswerkvergoeding, ruime opleidingskansen, fietsplan, voldoende vakantiedagen, goede pensioenregeling en diverse informele team activiteiten en attenties gedurende het jaar.
 • Uitdagende toonaangevende projecten met gerenommeerde architecten waarin jij je innovativiteit en creativiteit kwijt kunt.
 • Persoonlijke aandacht voor jouw eigen groei en ambitie waarbij wij jou diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden.
 • Een hybride werkplek en een werkomgeving die positief bijdraagt aan jouw werkbeleving.

Krijg een indruk van de sfeer bij Nelissen

Nelissen - Twee personen met een veiligheidshelm die een blauwdruk vasthouden

Solliciteren

Laat je gegevens achter en Sanne Gall neemt zsm contact met je op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  LinkedIn link (optioneel)

  CV (optioneel)