Hier krijg je energie van:

 • jouw eigen projecten voorzien van advies op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid waarbij je ondersteuning krijgt van junior adviseurs en projectmedewerkers
 • verzorgen van bouwfysische adviezen vanuit de integrale ontwerpvisie gebaseerd op uitgevoerde metingen en berekeningen.
 • samenwerken en deel uitmaken van diverse integrale projectteams
 • jezelf verder ontwikkelen, zowel technisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak

Jouw profiel:

 • je hebt een afgeronde bachelor/master bouwkunde met bij voorkeur specialisatie bouwfysica
 • je beschikt over direct inzetbare kennis en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in minimaal één van de deelgebieden bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid of duurzaamheid
 • je staat voor het creëren van duurzame en gezonde gebouwen vanuit integraliteit
 • je bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen
 • denken en werken vanuit integraliteit, zowel binnen bouwfysica als met installatietechniek spreekt je aan

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en dat je bij Nelissen groeit als professional en als mens.

Wij bieden jou:

Een veelzijdige baan  met veel uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Omdat we zowel bouwfysisch als installatietechnisch adviseren zijn we vanaf de start van het project betrokken bij bijzondere, middelgroot tot groot van omvang en veelal complexe projecten. Vanuit een professionele omgeving krijg je alle ruimte zodat je zowel inhoudelijk als persoonlijk stappen gaat maken. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend, de werkomgeving uitdagend, bieden we veel flexibiliteit en vinden we een prettige werksfeer erg belangrijk. We hebben regelmatig kennisdelingsbijeenkomsten en heb je op een bepaald deelgebied van bouwfysica wat minder  ervaring? Geen probleem! Dan ligt hier voor jou de uitdaging en  krijg je bij  ons alle ruimte om deze aspecten te ontwikkelen!

Bekijk jouw werkweek

Welkom bij Nelissen!

De Nelissen cultuur typeert zich als open, veilig, transparant, professioneel, behulpzaam en verbonden met elkaar. De bedrijfsstructuur is plat en informeel en de lijntjes met managers en directie zijn kort. Wij werken in een activiteitgerichte inspirerende kantooromgeving en dit zorgt voor een creatieve sfeer van samenwerking. Bovendien stimuleert deze open werkom-geving middenin Strijp-S om snel ideeën met elkaar te delen en ervaren wij deze als prettig en productief. De werksfeer is informeel en geeft een vertrouwd gevoel. Wij werken in wisse-lende teams om onze projecten vorm te geven.

Delen van informatie is het fundament en samen voor het resultaat gaan de drijfveer.

Werkbeleving begint bij een werkomgeving waarin je welkom bent en je je thuis voelt. Wij hebben gedurende ons meer dan 30-jarig bestaan namelijk ervaren dat een prettige werksfeer positief bijdraagt aan betere prestaties, een grotere tevredenheid en meer betrokkenheid onder onze collega’s. Ons werkplezier is hoog en dat stralen wij uit! Werk en sociaal gaat bij Nelissen goed samen, zoals de wekelijkse gezamenlijke lunch, een vrijdagmiddagborrel, een jaarlijks projectbezoek met alle collega’s alsmede een gezellige barbecue en Sinterklaasviering waarbij ook je thuisfront welkom is.

Heb je ambitie, dan ben je bij ons op de juiste plek! Voor de groei van Nelissen hebben wij namelijk ambitieuze collega’s nodig. Investeren in jouw groei is voor ons vanzelfsprekend. Studeren naast het werk wordt gestimuleerd, bijvoorbeeld via de Nelissen Academie of een externe opleidingsinstantie. Bij ons kun je je verder ontwikkelen, jouw ambities waarmaken en bijdragen aan indrukwekkende projecten. Door onze jarenlange kennis en kunde kunnen wij je goed begeleiden. Wij verzorgen regelmatig kennisdelingsbijeenkomsten, dus heb je op een bepaald deelgebied wat minder ervaring? Geen probleem! Dan ligt hier voor jou de uitdaging en krijg je bij ons alle ruimte om deze aspecten (verder) te ontwikkelen. Samen worden we nog beter!

 • Compleet arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. reis- en thuiswerkvergoeding, ruime opleidingskansen, fietsplan, voldoende vakantiedagen, goede pensioenregeling en diverse informele team activiteiten en attenties gedurende het jaar.
 • Uitdagende toonaangevende projecten met gerenommeerde architecten waarin jij je innovativiteit en creativiteit kwijt kunt.
 • Persoonlijke aandacht voor jouw eigen groei en ambitie waarbij wij jou diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden.
 • Een hybride werkplek en een werkomgeving die positief bijdraagt aan jouw werkbeleving.

Krijg een indruk van de sfeer bij Nelissen

Nelissen - Twee personen met een veiligheidshelm die een blauwdruk vasthouden

Solliciteren

Laat je gegevens achter en Sanne Gall neemt zsm contact met je op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  LinkedIn link (optioneel)

  CV (optioneel)