Hier krijg je energie van:

 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoudsadvies aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor nieuwbouw en bestaande bouw.
 • Uitvoeren van controles op onderhoudswerkzaamheden die door derden verricht zijn.
 • Je beoordeelt de prestaties van de installaties en contractpartijen en initieert verbeteringen.
 • Je beoordeelt MJOP’s (meerjaren onderhoudsplannen) op actualiteit, duurzaamheid, compleetheid en conformiteit aan wet & regelgeving.
 • Opstellen van onderhoudsbestekken naar aanleiding van technische specificaties.
 • Je voert opnames en conditiemetingen uit in het kader van technische due diligence.
 • Zelfstandig onderhouden van contacten met opdrachtgevers.
 • Je levert een actieve bijdrage voor vernieuwing, verbetering en verduurzaming.
 • Aansturen van het interne managing- en monitoringsteam.
 • Je ondersteunt de senior adviseur onderhoud en exploitatie.

Jouw profiel:

 • Je hebt een werktuigbouwkundige– en/of elektrotechnische installatie opleiding en bij voorkeur affiniteit met beide disciplines, vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de actuele en relevante wet- en regelgeving. 
 • Je beschikt over een HBO werk– en denkniveau opgedaan door opleiding of ervaring. 
 • Je hebt  ca. 5 jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau of installatiebedrijf en wil de stap gaan maken naar adviseur.
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding conditiemeting cf. NEN 2767 en/of RVB Boei of bent bereid deze opleiding te gaan volgen of hebt hiermee ervaring opgedaan. 
 • Je hebt affiniteit met het genereren en analyseren van gegevens uit meet- en regeltechnische applicaties, storingsmeldsystemen en meerjarenonderhoudsplannen.
 • Je beschikt over een echte teamplayer mentaliteit en bent in staat om collega’s te binden en gebruik te maken van elkaars talenten.
 • Je bent goed in managen en relatiebeheer en bent communicatief sterk.
 • Je bent gedreven, resultaatgericht en beschikt over de nodige veerkracht waarbij je vanuit je kritische blik en onafhankelijkheid van echte toegevoegde waarde voor de klant wilt zijn.

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en dat je bij Nelissen groeit als professional en als mens.

Wij bieden jou:

Naast een enthousiast en deskundig team van collegas die jou ondersteunen en wegwijs maken, bieden wij je de nodige uitdaging en groei! We staan voor kwaliteit en bieden je veel afwisseling, flexibiliteit en vrijheid in jouw functie. Daarnaast bieden wij je uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris en uitgebreide interne- en externe opleidings en ontwikkelmogelijkheden. Wat we ook erg belangrijk vinden: bij Nelissen willen we dat iedereen met plezier werkt en trots is op zijn of haar bijdrage binnen de organisatie! Daarom koesteren wij het gezamenlijk lunchen en de kennisdelingsbijeenkomsten, projectbezoeken en bedrijfsuitjes.

Welkom bij Nelissen!

De Nelissen cultuur typeert zich als open, veilig, transparant, professioneel, behulpzaam en verbonden met elkaar. De bedrijfsstructuur is plat en informeel en de lijntjes met managers en directie zijn kort. Wij werken in een activiteitgerichte inspirerende kantooromgeving en dit zorgt voor een creatieve sfeer van samenwerking. Bovendien stimuleert deze open werkom-geving middenin Strijp-S om snel ideeën met elkaar te delen en ervaren wij deze als prettig en productief. De werksfeer is informeel en geeft een vertrouwd gevoel. Wij werken in wisse-lende teams om onze projecten vorm te geven.

Delen van informatie is het fundament en samen voor het resultaat gaan de drijfveer.

Werkbeleving begint bij een werkomgeving waarin je welkom bent en je je thuis voelt. Wij hebben gedurende ons meer dan 30-jarig bestaan namelijk ervaren dat een prettige werksfeer positief bijdraagt aan betere prestaties, een grotere tevredenheid en meer betrokkenheid onder onze collega’s. Ons werkplezier is hoog en dat stralen wij uit! Werk en sociaal gaat bij Nelissen goed samen, zoals de wekelijkse gezamenlijke lunch, een vrijdagmiddagborrel, een jaarlijks projectbezoek met alle collega’s alsmede een gezellige barbecue en Sinterklaasviering waarbij ook je thuisfront welkom is.

Heb je ambitie, dan ben je bij ons op de juiste plek! Voor de groei van Nelissen hebben wij namelijk ambitieuze collega’s nodig. Investeren in jouw groei is voor ons vanzelfsprekend. Studeren naast het werk wordt gestimuleerd, bijvoorbeeld via de Nelissen Academie of een externe opleidingsinstantie. Bij ons kun je je verder ontwikkelen, jouw ambities waarmaken en bijdragen aan indrukwekkende projecten. Door onze jarenlange kennis en kunde kunnen wij je goed begeleiden. Wij verzorgen regelmatig kennisdelingsbijeenkomsten, dus heb je op een bepaald deelgebied wat minder ervaring? Geen probleem! Dan ligt hier voor jou de uitdaging en krijg je bij ons alle ruimte om deze aspecten (verder) te ontwikkelen. Samen worden we nog beter!

 • Compleet arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. reis- en thuiswerkvergoeding, ruime opleidingskansen, fietsplan, voldoende vakantiedagen, goede pensioenregeling en diverse informele team activiteiten en attenties gedurende het jaar.
 • Uitdagende toonaangevende projecten met gerenommeerde architecten waarin jij je innovativiteit en creativiteit kwijt kunt.
 • Persoonlijke aandacht voor jouw eigen groei en ambitie waarbij wij jou diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden.
 • Een hybride werkplek en een werkomgeving die positief bijdraagt aan jouw werkbeleving.

Krijg een indruk van de sfeer bij Nelissen

Nelissen - Twee personen met een veiligheidshelm die een blauwdruk vasthouden

Solliciteren

Laat je gegevens achter en Sanne Gall neemt zsm contact met je op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  LinkedIn link (optioneel)

  CV (optioneel)