Geweldige Projecten

We werken aan mooie of bijzondere gebouwen en complexe vraagstukken. Al vanaf het beginstadium denken we mee over het realiseren van een optimaal gebouw. We denken in alternatieve oplossingen, en adviseren de opdrachtgever o.a. over budgetten en het waarmaken van duurzaamheidsambities. Het maakt ons werk afwisselend.

We doen het samen

We werken in projectteams met daarin modelleurs, ontwerpers en adviseurs. Iedereen brengt zijn of haar expertise in, we doen het samen! We hebben plezier in ons werk!. Ieders inbreng is belangrijk, en samen boeken we resultaten waar we enorm trots op zijn.

Werken met plezier

Omdat er hard gewerkt wordt is plezier in het werk hebben en houden erg belangrijk. Ook daar hebben we aandacht voor: wat is er nodig om het team optimaal te laten functioneren? Werken met plezier en het hebben van uitdaging is een voorwaarde voor het ervaren succes en trots zijn op je werk.

Onze vacatures

Revit modelleur

Elektrotechnische installaties

Als Revit modelleur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen, modelleren, berekenen en uitwerken van de elektrotechnische installaties binnen en rondom gebouwen van onze mooie projecten. Je bereidt de werkzaamheden voor zodat de monteurs op de bouw goed aan de slag kunnen.

Bekijk vacatureBekijk video

Adviseur

Exploitatie en onderhoud

Als adviseur exploitatie en onderhoud bezoek je opdrachtgevers voor analyses, inspecties en geef je adviezen over (energie)besparende maatregelen of andere mogelijke verbeteringen rondom TCO (Total Cost of Ownership) van installaties en gebouwen.

Bekijk vacatureBekijk video

Sr. adviseur / projectleider

Bouwfysica

Als sr. adviseur/projectleider ben je verantwoordelijk voor het slim inzetten van je expertise op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid, goed samenwerken met je interne team, architecten en opdrachtgevers ten behoeve van complexe woning- en utiliteitsbouw projecten.

Bekijk vacatureBekijk video

Integraal projectmanager

Gebouwgebonden installaties

Als integraal projectmanager ben je verantwoordelijk voor het totale projectmanagement van diverse toonaangevende en veelal complexe projecten, waarbij je je technisch inhoudelijke kennis en je managementkwaliteiten inzet om tot een optimaal resultaat te komen.

Bekijk vacatureBekijk video

Adviseur / projectleider

Elektrotechnische installaties

Als adviseur/projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van elektrotechnische installaties, het verzorgen van uitvoeringsontwerpen en bestekken, adviseer je opdrachtgevers en leid je diverse projecten vanuit jouw elektrotechnische expertise.

Bekijk vacatureBekijk video

Medior adviseur

Bouwfysica

Als medior adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw eigen projecten, maak je deel uit van diverse integrale projectteams en geef je advies op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid.

Bekijk vacatureBekijk video

Junior adviseur

Bouwfysica

Als junior adviseur ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van adviseurs en projectmedewerkers en geef je advies op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid.

Bekijk vacatureBekijk video

Open sollicitatie

Nelissen ingenieursbureau

Past jouw profiel niet (geheel) bij de vacatures op deze site maar denk jij wel vanuit jouw opleiding en werkervaring een bijdrage te kunnen leveren? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen.

Neem contact op

Stage en afstuderen

MBO, HBO en WO

We bieden jaarlijks ruimte aan enkele stagiaires en/of afstudeerders. Zowel voor studenten vanuit het MBO (Engineering for Society), HBO (Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Natuurkunde) als TU (Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Natuurkunde).

Lees meer

Krijg een indruk van de sfeer bij Nelissen

Nelissen - Twee personen met een veiligheidshelm die een blauwdruk vasthouden

01. Sollicitatieformulier


02. Kennismakingsgesprek


03. Tweede gesprek


04. Werken bij Nelissen

Na het invullen van het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vaak is het eerste gesprek met één van de directieleden of disciplineleider en HR. We willen jou écht leren kennen. En jij ons. We houden van een open en informeel gesprek. Is er een klik, voldoe je aan bepaalde eisen en ben jij ook nog geïnteresseerd? Dan volgt er een tweede gesprek. Sowieso spreek je dan met één van de eventueel directe collega’s zodat je inhoudelijk kunt sparren, maar ook persoonlijk kunt kennismaken en de sfeer kunt proeven. Daar waar gewenst en mogelijk, kun je enkele uren meekijken/meedraaien! Is Nelissen iets voor jou? We stellen een arbeidsovereenkomst op en we lichten onze regelingen toe. Dan gaan we starten met je onboarding om je zo snel mogelijk wegwijs te maken en je je thuis te laten voelen.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Of wil je meer weten? Neem contact met ons op en we kijken graag met je mee.

Neem contact op