Lan Handling Technologies te Tilburg

Lan Handling Technologies ontwikkelt, produceert en installeert handling systemen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Het internationaal opererende bedrijf had zijn hoofdkantoor in Tilburg. De sterk internationale groei maakte het noodzakelijk uit te zien naar een nieuw onderkomen voor de hoofdvestiging. Dit nieuwe kantoorpand inclusief productiehal is gerealiseerd in Berkel-Enschot, nabij Tilburg. Het gebouw bevat 1.500 m2 kantoren en ruim 5.000 m2 flexibel bruikbare assemblagehallen voor productiestraten van verschillende lengten.

Het gebouw is ruimtelijk opgezet. Een atrium verbindt de kantoorverdiepingen met elkaar en zorgt voor veel daglicht in het pand. De transparante scheiding tussen de kantoren en de productiehal zorgt ervoor dat onderscheid tussen het kantoorpersoneel en het productiepersoneel wordt geminimaliseerd.

Nelissen ingenieursbureau is bij dit projecten betrokken geweest als installatietechnisch, bouwfysisch, akoestisch en brandveiligheidtechnisch adviseur.

 

ArchitectCepezedRol Nelissenadviseur installaties, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheidOpleveringmei 2019Functiekantoor en bedrijfshalOppervlakteca. 6.750 m2 b.v.o., waarvan 1.500 m2 kantoren en 5.000 m2 productieruimte

Onze expertise in slimme duurzame oplossingen voor mensen in gebouwen nodig?

Neem dan contact op