Bouwdeel D(emontabel) kantoor Cepezed

In mei 2019 startte de montage van de staalconstructie van Bouwdeel D(emontabel), de nieuwbouw van het creatief cluster c2 (circulair bedrijfsverzamelgebouw), op het terrein van Cepezed tussen de Ezelsveldlaan en Nieuwelaan in Delft. Binnen een uur was al het hoogste punt bereikt. Nadat de constructie gereed was is gestart met het dichten van de glazen vliesgevel.

Bouwdeel D(emontabel) is een eigen ontwikkeling van cepezed en is zonder hoofdaannemer gerealiseerd door cepezedbouwteam, dat de verschillende uitvoerende partijen coördineert. Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties en bouwfysica. De nieuwbouw bestaat uit vier bouwlagen die elk met circa 200 m² (vvo) separaat verhuurbaar zijn. Het is mogelijk het gebouw in zijn geheel te demonteren. De realisatie is in mei 2019 gestart en in december 2019 heeft de eerste huurder de sleutel gekregen en een deel van het pand betrokken.

Specifieke aandacht is besteed aan het klimaatconcept, waarbij we met natuurlijke ventilatie en ander bouwkundige voorzieningen zorgen voor een goede basis. Een ander punt wat specifieke aandacht vereiste is de brandveiligheid en de ontvluchting met 1 trappenhuis.

 

foto’s Lucas van der Wee

ArchitectCepezed architectenRol Nelissenadviseur installaties en bouwfysicaOpleveringaugustus 2019FunctiekantoorOppervlakte4 bouwlagen van elke een verhuurbaar oppervlak van ca. 200 m2

Onze expertise in slimme duurzame oplossingen voor mensen in gebouwen nodig?

Neem dan contact op