over ons

Wij zijn installatie- en bouwfysisch adviseurs met bouwkundig inzicht en gevoel voor gebouw en esthetica

Lees Meer

75

Fantastische Werknemers

Nelissen ingenieursbureau heeft het geluk om te werken met een team van 75 fantastische werknemers. Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en we zijn trots op de expertise, inzet en passie die zij elke dag weer laten zien. We zijn blij dat we hen tot ons team mogen benoemen en we zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Nelissen.

Wie we zijn

5040

Projecten Afgerond

Nelissen ingenieursbureau heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het afronden van projecten. Tot nu toe hebben we maar liefst 5040 projecten succesvol afgerond. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht en dankbaar voor het vertrouwen van al onze opdrachtgevers. We kijken uit naar de volgende projecten en het behalen van nog meer successen.

Projecten

19

Expertises & Vaardigheden

Bij Nelissen ingenieursbureau zijn we trots op onze expertise op een breed scala aan disciplines. We hebben 19 verschillende expertises en vaardigheden in huis, wat ons in staat stelt om een grote verscheidenheid aan projecten aan te kunnen. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over wat ze doen en dat is terug te zien in de kwaliteit van ons werk.

Wat we doen
Wat we doen

Door uitdagende bouwopgaven te overzien en diverse expertises te verbinden, adviseren we onze opdrachtgevers

Nelissen ingenieursbureau is een onafhankelijk ingenieursbureau voor integraal advies op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Wij streven in elk ontwerp naar een optimaal resultaat. Dat betekent een esthetisch, aansprekend, prettig en comfortabel gebouw dat tegelijkertijd ook flexibel, robuust, en duurzaam is.

LEES MEER
Wie we zijn

We zijn installatie- en bouwfysisch adviseurs met bouwkundig inzicht en gevoel voor gebouw en esthetica

Met 70 enthousiaste professionals werken we aan zeer diverse projecten. We werken samen met toonaangevende architecten, uiteenlopende opdrachtgevers zoals grote onderwijsinstellingen , gemeentes en vastgoed organisaties. Door maatwerk en een integrale samenwerking komen we elke keer weer tot een optimaal resultaat. We staan voor kwaliteit, sociale interactie en verantwoordelijkheid nemen en blijven leren om onszelf te ontwikkelen.

LEES MEER

Duurzaamheid

Wij gaan uit van het feit dat energie en grondstoffen schaars zijn en dat we hiermee zorgvuldig om moeten gaan.

Nelissen Academie

Met onze Nelissen academie willen we kennisontwikkeling binnen en buiten het bedrijf stimuleren en organiseren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn erg betrokken bij het opleiden van studenten, en onze adviezen hand in hand met meer zorg voor mens en milieu.

Het delen van kennis en ervaring staat bij ons centraal

Zo werken wij bij Nelissen

We horen graag van je!

Ben je geïnteresseerd geraakt in werken bij Nelissen of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact
Nelissen - Een groep mensen loopt over een stoep