meer

Blog, nieuwsbrief en wettelijke documenten

Ontdek meer Nelissen

01

Blog

Bij Nelissen ingenieursbureau zijn we gepassioneerd over duurzaamheid en het delen van onze kennis hierover. Bezoek ons blog om meer te leren over hoe we bijdragen aan een duurzamere toekomst. We delen regelmatig interessante artikelen en inzichten. Klik hieronder om direct naar het blog te gaan en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

02

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, evenementen en project informatie door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vul simpelweg je e-mailadres in en klik op de knop om je aan te melden. We versturen onze nieuwsbrief maandelijks, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er bij Nelissen ingenieursbureau gebeurt.

Meer informatie

03

Legal

Bij Nelissen ingenieursbureau nemen we de wetgeving rond privacy en cookies serieus. Om ervoor te zorgen dat we voldoen aan deze wetgeving, hebben we een aantal wettelijke documenten opgesteld. Klik op de onderstaande knop om ons privacybeleid, cookiebeleid en algemene voorwaarden te bekijken. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Meer informatie

Meer Nelissen

Certificeringen en lidmaatschappen

Bij Nelissen ingenieursbureau streven we ernaar om aan de hoogste standaard van kwaliteit te voldoen. Onze certificeringen en lidmaatschappen zijn hier een bewijs van. Klik hieronder om een overzicht te zien van onze certificeringen en lidmaatschappen en zo meer te weten te komen over de manier waarop we streven naar excellentie.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Nelissen ingenieursbureau geloven we dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Klik hieronder voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en hoe we bijdragen aan een betere wereld.

Lees meer

Benieuwd hoe het is om te werken bij ons?

Nelissen - Twee personen met een veiligheidshelm die een blauwdruk vasthouden