januari 9, 2024

In Memoriam Peter Verkooijen

Op 6 januari jl. is onze gewaardeerde collega Peter Verkooijen overleden. Zo’n 2,5 jaar geleden werd hij ernstig ziek. Ondanks zijn enorme strijdlustigheid en zijn aanhoudende positieve energie heeft hij uiteindelijk toch de strijd verloren. Het is een groot gemis voor ons bureau.

Peter heeft tot aan zijn overlijden met enorme passie als senior adviseur en manager onderhoud en beheer van installaties bij ons gewerkt.

Peter hield van zijn werk en zijn vak. Hij stond altijd voor ‘zijn’ klanten klaar en streefde naar het beste advies met een goede kwaliteit. Binnen Nelissen fungeerde hij ook als begeleider en coach voor een groot aantal medewerkers. Peter was enorm geliefd bij zijn collega’s. Zijn energie was kenmerkend voor hem, alsook zijn vriendelijkheid, positieve instelling en zijn enthousiasme.  Wij verliezen in hem een zeer gewaardeerde en plezierige collega.

Peter is na een opleiding in de elektrotechniek in 1984 begonnen als monteur elektra- en telematica installaties bij Electric Engineering Nederland. In 1987 maakte hij de overstap naar Datelcom Installatiegroep in de rol van hoofd bedrijfsbureau. In 1999 is hij terechtgekomen bij Vitalis WoonZorg Groep waar hij bijna 9 jaar heeft gewerkt in de functie van Hoofd Technische Ondersteuning. Daarna heeft hij zich bij Complan als senior adviseur en manager gericht op beheer en onderhoud. In 2017 maakte Peter de overstap naar Nelissen ingenieursbureau, waar hij als adviseur en manager onderhoud & exploitatie tot aan zijn overlijden actief bleef.

Peter heeft gewerkt aan diverse projecten, verspreid over het hele land. Spraakmakende projecten bij Nelissen waren het Merlet College en Veiligheidsregio’s Limburg Noord en Noord Brabant.  Tot aan het eind was hij betrokken bij onder meer het Merlet College en Brede School Tholen. Het is slechts een kleine greep uit de vele projecten waar Peter met veel expertise, inzet en enthousiasme aan heeft bijgedragen. In al die projecten stond hij bekend als een echte teamspeler met een focus op relatiebeheer

Peter is 63 jaar geworden.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Directie en collega’s van Nelissen ingenieursbureau