januari 30, 2023

open dag Summa College Eindhoven

Zaterdag 18 januari 2023 was de open dag op het Summa College in Eindhoven. Op deze leuke en drukbezochte open dag was Nelissen ingenieursbureau aanwezig. Onze collega’s Henrie (senior-adviseur en ontwerper werktuigbouwkundige installatie) en Gijs (Summa-student en stagiair bij Nelissen) hebben tijdens deze open dag toekomstig studenten enthousiast gemaakt over het werken bij Nelissen ingenieursbureau en over de Summa-opleiding Engineering for Society.

Henrie en Gijs bedankt voor jullie inzet op deze dag waarbij jullie laten zien dat de samenwerking tussen jonge en ervaren medewerkers naast inhoudelijk heel nuttig ook leuk is. Ben je geïnteresseerd in onze werkzaamheden wil je graag stage lopen bij ons? Kijk dan op onze website (www.nelissenbv.nl) of neem contact met ons op!