november 28, 2022

uitje W-afdeling

Op vrijdag 25 november vond het uitje voor teambuilding plaats van onze afdeling werktuigbouwkundige installaties.

Er werd gestart met een clinic schermen, waarin de medewerkers onderling werden uitgedaagd om de degens met elkaar te kruisen. Na de instructies en individuele ”schermutselingen” werd geëindigd met een grande finale waar de beste schermer (vechter) binnen Nelissen bepaald werd, namelijk Dirk Dijkstra.

Nog vol van energie zijn de werktuigbouwers  naar het nieuwbouwproject bij de firma van Mossel in Waalwijk  geweest. Daar stuitten ze op een nieuwe uitdaging. Tijdens de rondleiding kregen de teams de opdracht om een opname te doen van de kwaliteit van de geïnstalleerde techniek en componenten. Met zoveel “opzichters” is er veel nuttige informatie verzameld en kunnen de voorgestelde verbeteringen nu tijdig worden verwerkt.

Ter afronding is de dag afgesloten met een gezellig etentje waarin de vechtlust wederom werd getest op de geserveerde spareribs.

Al met al een gezellige en leerzame dag voor de afdeling werktuigbouwkunde.