november 8, 2022

Nelissen bestaat 31 jaar! Projectbezoek Arnhem

Op 7 november vierde Nelissen haar 31 jaar bestaan, zoals elk jaar met een bezoek aan mooie projecten waar wij zelf bij betrokken zijn geweest als adviseur. Deze keer waren we met het voltallige bureau op projectbezoek in Arnhem en wel bij Musis Sacrum en Museum Arnhem. Concertgebouw Musis Sacrum naar ontwerp van architectenbureau Van Dongen Koschuch architecten is in 2017 opgeleverd en ziet er nog steeds als nieuw uit. We hebben hier een uitgebreide rondleiding gekregen, zowel achter de schermen en in de techniekruimte maar uiteraard ook in de klassieke zaal en de nieuwe Parkzaal met de mogelijkheid om zowel klassieke als popconcerten voor 2000 gasten te hosten.

Na het inspirerende bezoek aan Musis Sacrum zijn we naar Museum Arnhem gelopen, waar we hartelijk werden ontvangen door Saskia Bak, directeur van Museum Arnhem. Na een mooi openingswoordje kregen we ook hier een uitgebreide rondleiding door het gebouw door medewerkers van Museum Arnhem. Museum Arnhem is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en is ontworpen door Benthem Crouwel Architecten. Het gebouw bestaat uit een monumentaal deel en een nieuwbouwdeel waar naast tentoonstellingsruimten ook het depot van het museum is.

We hebben de dag feestelijke afgesloten met een diner in Rozet bij Momento. Het was al met al een hele gezellige en leuke dag!