oktober 28, 2022

Laatste film over de nieuwbouw van Meldkamer Oost-Nederland i.o.

Deze film is de laatste in een serie van drie. De drie filmpjes laten zien hoe Alex Berendsen (centralist brandweer MAN), Kirsten Trip (centralist ambulancezorg MON) en Anne Scholten (centralist politie MK Twente) de eer krijgen om als eerste meldkamermedewerkers een kijkje te mogen nemen in het nieuwe pand van Meldkamer Oost-Nederland i.o.

Een filmploeg volgde de rondleiding die zij kregen en filmde hun reacties. De filmpjes laten zien hoe Alex, Kirsten en Anne de beweging naar één grote meldkamer ervaren en de gezamenlijke toekomst. Die gaan over wat zichtbaar is: de inrichting, het gebouw en hoe ‘ver’ we zijn. En over wat niet of minder zichtbaar is; het gevoel bij de nieuwe werkplek, wat het met je doet.

Je kunt de laatste film hieronder bekijken. Laat je rondleiden door het prachtige nieuwe meldkamergebouw!