oktober 5, 2022

Station Amsterdam Amstel en schoenenkwartier Waalwijk genomineerd voor de NPR Gulden Fenix

In de categorieën Renovatie, Transformatie en Gebiedstransformatie zijn, van de 48 inzendingen, 9 projecten genomineerd voor de NRP Gulden Feniks 2022. Wij zijn als adviseur bij 2 van deze projecten betrokken geweest.

Station Amstel te Amsterdam is genomineerd in de categorie renovatie. Het ontwerp is gemaakt door Office Winhov. Wij zijn bij dit project betrokken geweest als adviseur elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

In de categorie transformatie is het Schoenenkwartier te Waalwijk genomineerd. Civic heeft hiervoor het ontwerp gemaakt. Wij waren bij dit project betrokken als adviseur elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

De winnaars worden bekendgemaakt op 10 november 2022.