september 14, 2022

geselecteerd voor renovatie en nieuwbouw stadstheater Arnhem

Van de 19 aanmeldingen zijn 5 teams door naar de gunningsfase voor de renovatie en nieuwbouw van Stadstheater Arnhem. Nelissen ingenieursbureau vormt een ontwerpteam met 3 van de 5 bureaus die zijn geselecteerd. Wij gaan in de komende periode met de verschillende ontwerpteams aan de slag met de visie en het Plan van Aanpak. In december zal dit gepresenteerd worden, waarna we in januari het beslissende oordeel zullen horen over welk ontwerpteam deze mooie opdracht mag gaan uitvoeren.

De geselecteerde ontwerpteams zijn:
– cepezed met Nelissen ingenieursbureau en IMd Raadgevende Ingenieurs
– Benthem Crouwel Architects met Nelissen Ingenieursbureau en Pieters Bouwtechniek Delft
– Braaksma & Roos Architectenbureau en Civic Architects met Arup
– DP6 architectuurstudio met Nelissen ingenieursbureau en Adviesbureau van de Laar
– Mecanoo met Huygen Installatie Adviseurs en ABT