september 7, 2022

vierde cursusavond Nelissen interne opleiding

Gisteren heeft de 4e cursusavond van de Nelissen Academie plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het onderwerp ‘geluid en licht’ behandeld. In de opleiding komen in totaal 7 verschillende onderwerpen van alle disciplines aan de orde en is bedoeld voor alle medewerkers van Nelissen om uiteindelijk elkaar nog beter te leren begrijpen en van elkaar te leren.
De termen die in de vierde sessie aan bod zijn gekomen zijn o.a. geluidisolatie, galm, installatiegeluid, daglicht en kunstlicht.

De overige sessies die gepland zijn:

  • Maandag 26 september: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (1), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Dinsdag 18 oktober: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (2), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Dinsdag 8 november: een grote gezamenlijke casus en afsluiting