juli 6, 2022

derde cursusavond Nelissen interne opleiding

Gisteren heeft de 3e cursusavond van de Nelissen Academie plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het onderwerp ‘brandveiligheid’ behandeld. In de opleiding komen in totaal 7 verschillende onderwerpen van alle disciplines aan de orde en is bedoeld voor alle medewerkers van Nelissen om uiteindelijk elkaar nog beter te leren begrijpen en van elkaar te leren.
De termen die in de derde sessie aan bod zijn gekomen zijn o.a. compartimentering, ontruiming, brandmeld en sprinkler.

De overige sessies die gepland zijn:

  • Dinsdag 6 september: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (1), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Maandag 26 september: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (2), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Dinsdag 18 oktober: geluid en licht, waarbij termen aan de orde komen zoals geluidisolatie, galm, installatiegeluid, daglicht, kunstlicht
  • Dinsdag 8 november: een grote gezamenlijke casus en afsluiting