juni 20, 2022

tweede cursusavond Nelissen interne opleiding

Afgelopen donderdag heeft de 2e cursusavond van de Nelissen Academie plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het onderwerp ‘duurzaamheid’ behandeld. In de opleiding komen in totaal 7 verschillende onderwerpen van alle disciplines aan de orde en is bedoeld voor alle medewerkers van Nelissen om uiteindelijk elkaar nog beter te leren begrijpen en van elkaar te leren.
De termen die in de tweede sessie aan bod zijn gekomen zijn o.a. duurzaamheid en duurzaamheidstools, de BENG en circulariteit.

De overige sessies die gepland zijn:

  • Dinsdag 5 juli: brandveiligheid, waarbij termen aan de orde komen zoals compartimentering, ontruiming, brandmeld, sprinkler
  • Dinsdag 6 september: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (1), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Maandag 26 september: elektrotechnisch en werktuigbouwkundig ontwerpproces (2), hoe beginnen we een installatietechnisch ontwerpproces en wat zijn onze uitgangspunten en randvoorwaarden en hoe integreren we duurzame technieken
  • Dinsdag 18 oktober: geluid en licht, waarbij termen aan de orde komen zoals geluidisolatie, galm, installatiegeluid, daglicht, kunstlicht
  • Dinsdag 8 november: een grote gezamenlijke casus en afsluiting