mei 13, 2022

Leerlingen Summa Engineering krijgen gastles bij Nelissen

Onze collega’s Mike van Schie en Wouter van Hooff hebben donderdagmiddag een gastles gegeven aan de EFS kanjers/studenten van Summa Engineering bij ons op kantoor.

De gastles begon met de kennismaking over welke werkzaamheden een ingenieursbureau allemaal verricht en met welke vakdisciplines je te maken krijgt als je werkt bij een ingenieursbureau. Daarna werden er vragen vanuit de studenten besproken en kozen de studenten hun project uit waar ze momenteel mee bezig zijn op school. Om een nog beter beeld te krijgen van het ingenieurswerk werd er een rondleiding gegeven door ons kantoor. Na de pauze kregen de studenten een pittige opdracht om diverse installaties WI & EI te ontwerpen in een gebouw met vele uitdagingen/vraagstukken erin verwerkt.

Het was een zeer geslaagde dag, met dank aan de inzet van Mike en Wouter.