maart 23, 2022

Ruwbouw politie Apeldoorn voltooid

De ruwbouw van de 112-meldkamer voor Oost-Nederland in Apeldoorn is voltooid. De gevel is nagenoeg wind- en waterdicht. De komende maanden vindt de afbouw plaats. De meldkamer is een ontwerp van cepezed, waarbij cepezedinterieur de vaste en losse inrichting heeft ontworpen. Nelissen ingenieursbureau is bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Bij dit project zijn verder betrokken: IMd raadgevende ingenieurs, landschapsarchitect BoschSlabbers en verlichtingsexpert Robert Jan Vos.

De nieuwe meldkamer in Apeldoorn voor politie, brandweer en ambulancedienst wordt één van de grootste in Nederland. De meldkamer is bijna energieneutraal (BENG). De naastgelegen ‘solar carport’ draagt zichtbaar bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

Meer informatie is te lezen op de site van Cepezed.