december 17, 2021

kantoorgebouw Landmark te Arnhem wordt grondig verbouwd

Het kantoorgebouw van Landmark Arnhem ondergaat een grondige verbouwing en wordt van binnen geheel gestript, opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe installaties. Duurzaamheid speelt bij Landmark een belangrijke rol en na verbouwing zal het gebouw een energielabel A++ krijgen. Daarnaast ontvangt het gebouw na verbouwing ook een BREEAM In-Use certificaat.  De nieuwe installaties in het pand zijn hierbij de grootste investering naar een duurzamer gebouw. Het gebouw heeft een omvang van ca. 37.980 m2 b.v.o. verdeeld over 4 bouwdelen.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Het ontwerp is gemaakt door Fokkema & Partners Architecten. Dutch City Development B.V. is als ontwikkelaar bij het project betrokken namens opdrachtgever Gelrepark B.V.