november 5, 2021

Nelissen bestaat 30 jaar! Projectbezoek Rotterdam

Vrijdag 5 november hebben wij het 30-jarig bestaan van Nelissen ingenieursbureau gevierd. Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een bezoek gebracht aan een project waarbij we betrokken zijn (geweest). Deze keer zijn we op projectbezoek geweest in Rotterdam waar we eerst Hogeschool Kralingse Zoom hebben bezocht, waar we als adviseur installaties bij betrokken waren. Na een korte rondleiding in het gebouw zijn we nog over de campus gelopen, waar nog enkele andere gebouwen staan waarbij wij betrokken zijn, zoals het Tinbergen gebouw en het sportgebouw van de Erasmus Universiteit.

Na het bezoek aan de campus zijn we naar de Leuvehaven vertrokken, waar we een bezoek hebben gebracht aan het Leuvepaviljoen. Hierin bevindt zich het Port Pavilion, waar bezoekers informatie over de haven van Rotterdam kunnen krijgen, de werkplaatsen van het Maritiem Museum en horecagelegenheid Loeve. Wij zijn bij dit project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

We hebben de dag afgesloten met een diner in Hotel New York. Het was al met al een hele gezellige en leuke dag!