september 27, 2021

Mindlabs Tilburg heeft hoogste punt bereikt

Afgelopen donderdag 23 september heeft Mindlabs in Tilburg het hoogste punt bereikt, een belangrijke mijlpaal voor dit bijzondere project. Het nieuwe MindLabs-gebouw wordt een innovatiecentrum waarin onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven onder één dak samenkomen. Eigenaren van het gebouw zijn de gemeente Tilburg en Fontys Hogescholen, die de Hogeschool Journalistiek (FHJ) hier gaat huisvesten. Andere MindLabs-partners huren een deel van het pand. Grotere huurders zijn in ieder geval DPG Media, Onderwijsgroep Tilburg, Tilburg University en Uitgeverij Zwijsen.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Architect van het project is Ector Hoogstad architecten, constructeur is IMD en het bouwtoezicht en de directievoering wordt gedaan door BTB. Het project met ca. 13.000 m2 wordt medio volgend jaar opgeleverd.