april 16, 2021

Verbouwing en uitbreiding MECC Maastricht afgerond

De gigantische verbouwing en uitbreiding van congres- en beurscentrum MECC Maastricht is afgerond. De inrichting van het gebouw is nu begonnen. Vanwege de coronapandemie had de aannemer meer ruimte en tijd om alle werkzaamheden goed af te ronden.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Met de verbouwing en uitbreiding van het MECC wordt het centrum klaargemaakt voor de toekomst, waarbij met het ontwerp van de nieuwe installaties rekening is gehouden met de flexibele indeelbaarheid van de ruimte. De drie beurshallen, met in totaal zo’n 30.000 m2 aan expositieruimte, zijn met de verbouwing een stuk interessanter geworden voor internationale beursorganisatoren.

 

afbeelding Cepezed