maart 5, 2021

Aannemingsovereenkomst Hogeschool Leiden getekend

Op 2 maart is de aannemingsovereenkomst tussen Hogeschool Leiden, Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren | TBI getekend. Hogeschool Leiden maakt een stevige groei door in het aantal studenten en de organisatie die nodig is om het onderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven. Het bestaande gebouw aan de Zernikedreef 11 wordt hiervoor uitgebreid met een nieuw bouwdeel met 5 verdiepingen.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. De nieuwbouw van Hogeschool Leiden is flexibel ontworpen om adequaat in te spelen op veranderingen in de onderwijsprogramma’s. Hierbij is ook rekening mee gehouden bij het ontwerp van de installaties.

Het ontwerp is gemaakt door DP6 architecten.