februari 2, 2021

De upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht is in volle gang

Bij het MECC Maastricht is de upgrade en uitbreiding in volle gang. Wij zijn bij het project betrokken als adviseur werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Met de verbouwing en uitbreiding van het MECC wordt het centrum klaargemaakt voor de toekomst, waarbij met het ontwerp van de nieuwe installaties rekening is gehouden met de flexibele indeelbaarheid van de ruimte.

De Expo Foyer en Forum passage zijn gereed. Nu wordt de laatste hand gelegd aan het congres center en de auditoriums. Het congres center en de auditoriums worden voorzien van duurzamere installaties, zoals warmtepompen en LED verlichting. Om de installaties goed uit te kunnen lezen worden op vele plekken meters toegepast om een goed inzicht te krijgen. Met het gebouwbeheersysteem kunnen de beheerders van het gebouw de installaties van de juiste instellingen voorzien.