augustus 12, 2020

bouw Mindlabs Tilburg gaat van start

In het stationsgebied van Tilburg gaat de bouw van Mindlabs van start. MindLabs is de naam van een samenwerking tussen vier partijen, namelijk Fontys Hogescholen met de opleiding Fontys Hogeschool Journalistiek, Tilburg University met het department Cognitive science and Artificial intelligence, de Persgroep Nederland met een aantal regionale nieuwsredacties en onderwijsgroep Tilburg/ROC Tilburg. Deze vier partijen worden gezamenlijk gehuisvest in één gebouw op de Spoorzone in Tilburg. De daarvoor beschikbare locatie is HAL70, deze wordt gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw. Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

Meer informatie over het project is te vinden op architectenweb.

In het stationsgebied van Tilburg gaat de bouw van Mindlabs van start. MindLabs is de naam van een samenwerking tussen vier partijen, namelijk Fontys Hogescholen met de opleiding Fontys Hogeschool Journalistiek, Tilburg University met het department Cognitive science and Artificial intelligence, de Persgroep Nederland met een aantal regionale nieuwsredacties en onderwijsgroep Tilburg/ROC Tilburg. Deze vier partijen worden gezamenlijk gehuisvest in één gebouw op de Spoorzone in Tilburg. De daarvoor beschikbare locatie is HAL70, deze wordt gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw. Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

Meer informatie over het project is te vinden op architectenweb.