mei 11, 2020

Van Gendthallen Amsterdam

De Amsterdamse Van Gendthallen staan er al tientallen jaren verlaten bij, maar daar komt binnenkort verandering in!

In samenwerking met eigenaar Eduard Zanen en PEAK Development werkt Braaksma & Roos Architectenbureau aan het ontwerp voor restauratie en herontwikkeling van het indrukwekkende industriële complex. Het complex van de Van Gendthallen bestaan uit 5 verschillende aaneengeschakelde hallen met een oppervlakte van 13.300 m2.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Architect voor het project is Braaksma & Roos Architectenbureau. Daarnaast zijn IMd Raadgevende Ingenieurs (constructie) en Ingenieursbureau Linssen b.v. (installaties) betrokken bij het project.

Naar verwachting zullen de Van Gendthallen eind 2022 in gebruik worden genomen.

Lees hier het volledige persbericht van Braaksma & Roos Architectenbureau.