januari 13, 2020

Albeda College Rotterdam The Hague Airport

Eind november is de bouw gestart van het Albeda College Rotterdam The Hague Airport. Het collega gaat diverse opleidingen huisvesten die gerelateerd zijn aan de luchthaven, zoals luchtvaartdienstverlening, facilitaire dienstverlening en veiligheidsopleidingen. Vanaf schooljaar 2020-2021 wordt de school in gebruik genomen. Het Albeda college op Rotterdam The Hague Airport gaat samen met het bedrijfsleven het onderwijs vormgeven op The Learning Airport. Daarbij leren de studenten niet alleen in het schoolgebouw, maar ook op de luchthaven zelf.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Dit filmpje laat zien hoe het nieuwe schoolgebouw van het Albeda College eruit komt te zien.