januari 6, 2020

Gasloos distributiecentrum Albert Heijn Geldermalsen

Het landelijke distributiecentrum van Albert Heijn, bestaande uit diverse hallen en een retourcentrum, wordt verduurzaamd. Wij hebben in opdracht van Albert Heijn de mogelijkheden onderzocht om het huidige distributiecentrum in Geldermalsen gasloos te maken. Wij hebben daarvoor onder andere gekeken naar de huidige installatie en deze vergeleken met diverse gasloze concepten. Naar aanleiding van dit onderzoek hebben we geadviseerd in warmtepomp rooftops systemen. Tevens hebben we geadviseerd hoe de energievraag verlaagd kan worden, door onder andere het herstellen en aanbrengen van aanvullende isolatie, voordat er een gasloze installatie geïnstalleerd wordt. Naar verwachting wordt het gasloze distributiecentrum van Albert Heijn medio 2020 opgeleverd.