oktober 1, 2019

Kookworkshop Libanees koken

Afgelopen vrijdag hebben we met een deel van het Nelissen personeel een kookworkshop Libanees koken gevolgd. In kleine groepjes werden de gerechten gemaakt en daarna kwam al het heerlijks op tafel om gezellig samen te eten.

Onze actieve personeelsvereniging organiseert enkele keren per jaar een uitje. De ene keer iets sportiefs, zoals kanovaren over de Dommel met afsluitend een bbq, en een andere keer doen we iets cultureels, zoals samen met een gids de route van Glow lopen. Daarnaast gaan we elk jaar rondom onze jubileumdag (1 november) één of meerdere projecten bekijken, waarbij de daarbij betrokken medewerkers een toelichting op het gebouw geven. Hoe leuk en leerzaam is het om het eindresultaat van een project te zien! Uiteraard wordt zo’n dag afgesloten door samen een hapje te gaan eten.

We werken hard maar vinden het tegelijkertijd ook heel belangrijk om samen plezier te maken; work hard, play hard. Tenslotte zie je je collega’s best vaak! Ongedwongen uitjes en ontspanning tussen alle drukte door, zorgen voor veel plezier en een grote onderlinge betrokkenheid.