mei 17, 2019

Opdracht voor de nieuwbouw Politie Eenheidsbureau Den Haag

Nelissen ingenieursbureau is door middel van een Europese aanbesteding geselecteerd als adviseur installaties, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid voor de nieuwbouw van het eenheidsbureau van de politie Den Haag. In het gebouw komen verschillende politieafdelingen die nu nog verspreid zitten over meerdere locaties. Het gebouw krijgt een oppervlakte van ruim 55.000 m2. Naar verwachting zal het gebouw eind 2023 in gebruik worden genomen.

Architectenbureau Cepezed had het winnende schetsontwerp en is daarmee de architect voor dit ambitieuze project. De gebruikte impressie toont het winnend schetsontwerp van Cepezed uit de selectiefase en wordt tijdens het ontwerptraject verder uitgewerkt.

Op de site van ‘De Architect’ kunt u meer informatie vinden over het nieuwe politie eenheidsbureau in Den Haag.