november 5, 2018

viering 27 jarig bestaan Nelissen

Vrijdag 3 november vierden wij het 27 jarig bestaan van Nelissen ingenieursbureau. Traditiegetrouw deden wij dit door het bezoeken van 2 projecten waarbij wij betrokken zijn geweest. Deze keer bleven we in Eindhoven, en nadat we op kantoor een korte uitleg hadden gekregen door de betrokken projectmedewerkers vetrokken we naar TU terrein waar we de gebouwen Atlas (voormalig hoofdgebouw)  en Luna (voormalig Potentiaal) bezochten.

Voor het Atlas gebouw zijn wij aan de kant van aannemer van Wijnen betrokken als adviseur bouwfysica en als BREEAM Expert vanaf het DO t/m oplevering. Het gebouw is uiterst duurzaam en heeft een BREEAM Oustanding label.

Gebouw Luna, het voormalig Potentiaal (E-hoog) is getransformeerd naar een woontoren, met daarin zelfstandige studentenstudio’s en ruimtes voor studenten dans en muzeik, een bar en een Spar. Wij hebben in dit gebouw o.a. de danszaal, de theaterzaal (ruimte met koepel) en een studentenwoning bekeken.
Er werd afgesloten met een gezellig diner. Al met al was het weer een erg geslaagde dag!