februari 24, 2015

RAI Amtrium winnaar Vernufteling 2015

Wij zijn er enorm trots op dat wij met het project Amtrium van Amsterdam RAI de juryprijs voor de Vernufteling 2015 in de wacht gesleept hebben. De Vernufteling is een initiatief van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) en branchevereniging NLingenieurs.
De jury was met name zeer te spreken over de vernieuwende kijk op stedenbouw van het gebouw en het feit, dat met dit idee van de RAI, abstracte concepten nu werkelijk concreet gemaakt worden. In de restaurants van dit nieuwe gebouw voor de RAI worden straks  verse groenten en kruiden uit eigen kas verwerkt in de gerechten. Het gebouw wordt dit voorjaar in gebruik genomen.

Lees ook het stuk op de site van NL ingenieurs of dit artikel op de site van Kennislink.
Wil je het filmpje bekijken klik dan hier.